Organisatie

Zit jij met jouw onderneming vast in oude routines, moet er opnieuw worden nagedacht over een procedure of wil je iets op een totaal andere manier aanpakken? Wellicht kan ik jou helpen!

Mijn naam is Naomi Michelle Andriessen en wat ik bied in jouw onderneming is frisse nieuwe energie. Zo ben ik goed in enthousiasmeren, maar kan ook relativeren. Ik ben niet bang om contact te maken en stel gemakkelijk vragen. Ik kijk verder dan mijn neus lang is, want ik ben creatief door mijn bachelor of arts. Daardoor kom ik gemakkelijk met nieuwe oplossingen, ben ik gevorderd in spraak en tekst en denk voornamelijk analytisch. Als project-aanpakker ben ik goed in organiseren, de leiding nemen, sparren en ontwikkelen.

Ik ben benieuwd naar jouw administratieve of organisatorische uitdaging!Mijn betaalde ervaring op dit vakgebied:

Op mijn 18e begon ik met mijn eerste serieuze functie bij een tapijtgroothandel in Engeland. Ik was bij Edel Telenzo verantwoordelijk voor het afhandelen van de zaken waar mijn collegae niet aan toe kwamen. Al snel was ik door mijn taken op een dag heen en heb mezelf gestort op het digitaliseren van de administratie opdat het bedrijf gemakkelijker informatie kon uitwisselen met het moederbedrijf in Nederland
Bij P&T Charters, een reisbureau voor Tall Ships werkte ik als verantwoordelijke voor het contracteren, de contactenadministratie, de boekingen, het adverteren, sociale media, het doorvoeren van bestellingen en de logistieke werkzaamheden, maar ik was ook de telefoniste, conciërge en de schakel tussen kantoor en schip. Hier kwam ik er achter dat ik mezelf het liefste zie als een ‘manusje van alles’, ik mag graag inspringen. Dit is mij ook enorm van pas gekomen tijdens mijn werk als organisatieversneller bij Talent voor Transitie, waar ik bedrijfsprocessen begeleidde en verantwoordelijk was voor de planning en organisatie. Ik hield mij bezig met het opzetten van alle evenementen, trainingen en cursussen. Om dit te bereiken heb ik de algemene jaarplanning gemaakt voor alle werknemers, en deze ook altijd bijgehouden. 
Bij Recruitment Backoffice, een onderneming van BJG-groep, was het nodig om te wisselen van medewerkerssysteem. Afgelopen zomer heb ik HR-adviseur Annemarie Gardebroek en haar backofficeteam hierbij bijgestaan. Dit voornamelijk door een team van andere zzp’ers aan te sturen. Het overzetten van een databestand gaat nooit in één keer foutloos, daarom ben ik nog een tijd gebleven om de errors op te sporen, deze in overzichten te zetten en te herstellen. Ook heb ik het handboek hernieuwd opdat nieuwe medewerkers gemakkelijk aan de slag kunnen met het nieuwe systeem.

Mijn ervaring op dit gebied uit nevenactiviteiten:

Bijna elk jaar heb ik wel bij gedragen als vrijwilliger bij een Scouting Nederland activiteit. Scouting betekent voor mij verbinding vinden tussen culturen. Zoveel verschillende soorten mensen bij elkaar, maar allemaal met een passie om de dag voor elkaar zo leuk mogelijk te maken.

In de volgende functies ben ik actief geweest:

2019-Heden Begeleiding Explorersgroep Scouting Hanzeluiden. Het begeleiden van bijeenkomsten/kampen/activiteiten voor jongeren 15-18 jr.

2019 Stagecoördinator Scout-In 2019. Verantwoordelijk voor 3 shows tijdens nationaal kamp van Scouting Nederland.

2018 Stagemanager tijdens Roverway 2018 internationaal jongeren kamp met 5 ceremonies/shows voor 4500 jongeren. Scouting Nederland.

2015-2016 Coördinator Communicatie en Marketing tijdens evenement HanzeJam 2017 in Kampen. Communicatie, marketing en PR voor en tijdens een internationaal kamp als bijdrage aan de Hanzedagen in Kampen. Scouting Nederland.

2015 Medewerker Scouting bij SAIL 2015 Organiseren en coördineren van de bijdrage van Scouting aan de opening van SAIL Amsterdam.

2013-2014 Lid Team Programma tijdens NaWaKa van Scouting Nederland. Ontwerpen, organiseren en begeleiden van een subkamp van meer dan 500 jongeren voor een internationaal zomerkamp van de waterscouting.

2010-2013 Leidinggevende scouts bij Scouting Hanzeluiden. Het organiseren en leiden van bijeenkomsten/kampen/activiteiten meiden 10-14 jr.