Over mij

Mijn naam is Naomi Michelle Andriessen, ‘geboren en getogen’ in Kampen. Zeilen is mijn droom en ik heb samen met de MaakMan een tweemaster. Ik studeerde af aan de opleiding KZV van de Enkhuizer Zeevaartschool en help particulieren en rederijen graag bij onderhoud van hun zeilschip. Daarnaast zet ik mij in voor natuurbehoud en werk met organisaties zoals Kampen Schoon en Natuurvereniging de IJsseldelta. Dit vloeit voor mij over in mijn plan voor een creatieve broedplaats in Kampen: flèks, ruimte voor nieuwe makers. Vanuit flèks werk ik samen met andere creatieve makers, Stichting ARTicipatie, Scoutinggroep de Hanzeluiden Kampen -en jongeren die even niet weten hoe ze verder moeten- aan het leggen van duurzame verbindingen. Zo hebben we de De Flèksy Filmsectie opgericht en zetten we de ‘stem van de jeugd in Kampen’ om in video’s.

Ik denk in beelden en in samen. Ik vertel graag verhalen, maar ben voornamelijk geïnteresseerd in de verhalen van de ander. Aan de Universiteit van Amsterdam studeerde ik Media- en Cultuurwetenschappen. Graag maak ik ‘licht verteerbare’ educatieve media en objecten met uiteenlopende thema’s. Mijn inspiratie komt uit historie, onze huidige samenleving met haar sterktes en zwaktes, natuur en poëzie. Ik ben leergierig en ga graag met vorige generaties in gesprek, maar juist ook met nieuwe makers met nieuwe ideeën. Dat jong en oud van elkaar kunnen leren, wil ik laten zien in mijn werk. ‘Samen sta je sterker’ blijft dan ook mijn motto.

Wil jij ook met mij samen werken? Dat kan!

06 255 245 35.
naomiandriessen [apenstaartje] gmail.com

Wat ze zeggen over mij

Een video van een aantal jaar geleden die gaat over het samenwerken met Naomi.

Laat een reactie achter over je ervaring!

 
 
 
 
 
 
 
(nog geen berichten)